NIVP. Nederlands Instituut Voor Persoonlijkheidsonderzoek

Gustave Long, Commissaris en voormalig CEO Securitas Nederland te Weesp

'Toen ik vijftien jaar geleden toetrad tot de directie van VNV Beveiliging kreeg ik de opdracht om er een moderne en succesvolle organisatie van te maken. De belangrijkste uitdaging voor mij was om een traditionele organisatie van driehonderd man om te buigen naar een grote, moderne en innovatieve dienstverlener en deze te laten groeien. Mijn doel was niet de grootste te worden, maar wel de beste.

In die tijd kwam ik in aanraking met BLOM|Partners. Samen hebben we een programma ontwikkeld dat er toe geleid heeft dat er in 2003 een uiterst succesvolle organisatie stond van ruim vijfduizend man; de op één na grootste partij in Nederland. Qua rendement voeren we sinds het einde van de jaren negentig het peloton aan. Met afstand.

Mensen zijn dé bepalende factor voor het succes van een organisatie, daar ben ik van overtuigd. Het is daarom ontzettend belangrijk personeel goed te selecteren. Het Integraal PersoonlijkheidsProfiel van BLOM|Partners heeft mij daar destijds uitstekend bij geholpen. Het stond centraal bij de werving van de nieuwe lichting midden en hoger kader, en bij de ontwikkeling van zowel de oude als de nieuwe garde.

Ik hoop dat het IPP u net zo mag ondersteunen in uw streven naar succes als mij destijds!'

Klik op een van onderstaande namen om naar de bewuste tekst te gaan.